Jomen så att heej!

Igår återförenades järngänget och gick ut och svirade.
Vi fyra hamnade brevid varandra i aulan, på den allra första dagen när vi började den här utbildningen och vi alla var så nervösa att man bara ville kräkas. och på den vägen var det...:)

Efter första terminen bytte dock Katie bana och blev brandingenjör i Luleå istället men igår var hon tillbaka i stan och då var ju en reunion oundviklig. Vi hade många minnen från första terminen att skratta åt,då var vi alla singlar (Eller;kanske inte på pappret men i hjärtat var jag det för längesen)och det var ett halvår fyllt med både det ena och det andra. Vi mindes första festen första kvällen som slutade med att folk klädde av sig halvnakna och det dansades på bord. Ja sådär som det blir när man inte känner varandra,är spänd och nervös och sen dricker lite alkohol på det.
Nu är vi alla fyra gifta kvinnor och glada för det. Men precis lika roligt som förr hade vi när vi igår drog ut på rackartyg i natten.
 
Snart är den här tiden över..var försvann alla dagar,månader och år?
image183

Kommentarer
Postat av: Katie

Joråmensåruvetatt.. Tack för en mycket lyckad kväll, länge sen jag shaka rumpa till schlagers =) Rösten håller inte hela vägen idag men det var det värt! Ha det fint, vi ses igen!

2008-04-06 @ 23:46:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback