ett organiserat kaos.

På medicinska biblioteket på Umeå universitet ska det vara ordning och reda. Det finns en tyst lässal där man inte ens får ha mobilen på ljudlös och en allmän läshall med ungefär tusenmiljoner pluggplatser. Ordning och reda och en plats per student ni vet. Detta var innan jag och Sofia började skriva C-uppsats där om dagarna. När vi anländer och slår oss ner vid datorerna så börjar vi med att möblera om på datorön så vi kan sitta brevid varandra och titta på två skärmar samtidigt. efter bara några minuter är det som att en mindre har bomb briserat och  vi belamrat minst tre platser med papper och böcker och kaffemuggar och väskor och you name it.  MB kommer nog dra en lättnadens suck när det blir sommar och vår fina uppsats är inlämnad och avslutad.
image205


Kommentarer
Postat av: Nabo

Du är verkligen duktig och ambitiös! Är säker på att er uppsats kommer bli den bästa :P. Och av egen erfarenhet så vet jag att du är den bästa att göra grupparbeten med, hoppas Sofia
insett det också:P (fjäsk, fjäsk...)

2008-05-22 @ 11:56:38
Postat av: I

Men du,jag saknar tiden då vi satt i våra barndomshem och skrev ihop våra arbeten kvällen före de skulle lämnas in. Det var underbara tider!:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback