Om det som finns kvar då NSD hittar något annat att skriva om.

Kanske måste jag skriva ett blogginlägg om Carolin?
Grannar uttalar sig i press och TV,någon skickar in privata bilder till kvällstidningarna och har därmed råd att åka på den där semestern till Thailand i februari,Aftonbladet smyger i buskarna och fotar villan där hans fru och barn fortfarande ska ha sitt hem,folk skvallrar och kommer på såhär i efterhand att "jo han har ju alltid varit lite konstig trots allt" och det finns forum på internet som bara handlar om Carolin och där amatörkriminalare får gotta sig med sina teorier om styckmord och kärleksaffärer. NSD går ut med namn och bild i tidningen. Jag tycker hela historian börjar bli riktigt smutsig.

Man har hittat en kropp. Carolin är död. Av någon anledning har den här mannen tagit livet av henne.
Varför? Ja det får vi säkert snart veta. Det är det enda vi vet. Det vi också vet är att det någonstans just nu sitter två förstörda familjer - den ena är Carolins och den andra är de anhöriga till mannen.

NSD tycker de har gjort ett hjältedåd och slår sig själva för bröstet. De,den lilla lokaltidningen har minsann varit tuffa nog att våga publicera både namn och bild på mördaren. Expressen gör det inte. Aftonbladet gör det inte.Leif Silbersky skällde ut dem efter noter i radio idag. Klart att en mördare ska ha sitt straff men är det NSD´s jobb att agera domstol? och vem straffas hårdast genom NSD´s handlande? Är det möjligtvis tre barn och en fru?

En kropp är nu hittad. Snart går dagar och veckor och dessa veckor med sökandet efter Carolin kommer inte ligga lika färska i minnet längre. Men när gamarna är mättade och när NSD får börja skriva om lokalpolitik,lägenhetsbråk och gruvdamm på utemöbler igen så finns det fortfarande två förstörda familjer kvar. Det finns två familjer vars liv aldrig blir detsamma igen. Men de är redan bortglömda av NSD och grannar som gjorde uttalanden och sålde gamla semesterbilder till Aftonbladet.

Mina tankar är hos er.

Kommentarer
Postat av: sis

WORD

Postat av: Emil

Bra skrivet Idan!

2008-10-22 @ 23:13:41
Postat av: Anonym

Ord på mina tankar.

2008-10-23 @ 07:01:26
Postat av: Ann-Louise

Bra skrivet!

2008-10-24 @ 12:05:58
Postat av: Sofia

Kunde inte sagt det bättre själv partner!

2008-10-24 @ 17:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback