helgen som gick.

sådärja,då var det måndag igen. Helgen inleddes med middag med damerna på fredagkväll och som vanligt luftades icke rumsrena ämnen som fick kaffe att spottas ut i diskhon eftersom hysteriska skrattanfall satte stopp för sväljandet och S som konkar runt en bebbe i magen var gång på gång tvungen att ställa sig vid fönstret och vädra sig eftersom hon fick som hon kallar det "svett-attacker" av allt skrattande.
På lördag packade en bunt kvinnfolk in sig i bilen och brassade iväg mot Luleå. Har man fått cash för första gången på 2 månader så är det kul med lite shopping. S gav uttrycket "nöden har ingen lag" en ny innebörd och bilen var full av påsar när vi vände hemåt. Att gå på stan en hel dag för att sedan trycka ner fötterna i högklackat och gå ut o svänga är dock ingen lyckad kombination. Jag haltade hem från krogen i mina snyggt melerade skor. De var kamelbruna (JA,färgen heter så!) från början men är nu alldelens fläckiga av diverse drinkar och annat som folk slänger omkring sig på krogen.
 Söndagens happening var lilla E´s 2-årskalas! Pedagogisk som vi är hade vi valt ut en noga genomtänk gåva åt det lilla fröt. Vem behöver välgjorda träpussel,lärande barnböcker eller spel där man "lär sig samarbete"när man kan få elektroniska bongotrummor av sina favorittanter? Födelsedagsbarnets föräldrar såg av någon konstig anledning mindre lyckliga ut...?


snälla sluta.Jag tänkte först bara klistra in den här videon och skriva något smått sarkastiskt om hur de verkligen verkar ha skitkul på sitt nya jobb och att turnén verkligen verkar vara högkvalitativ och säkert kommer få komma till de allra flashigaste nattklubbarna.......

men det är liksom inte ens kul att skämta om det längre.

men du har väl ändå inte håret rakt så ofta?

Saker man inte vill höra när man låter en ickefrisör klippa ens hår;

-Men.....vad konstigt det blev här bak Ida!


Men jambo,vad göör du?

Det här var dagens roligaste nyhet. Kolla in tikens min för skroven!:)

I tveksamhetens tid.

När tveksamhet gror, då jag är långt från beslut
Då ingenting är som man tror, inget är som det ser ut
Får jag då luta min panna, mot ditt trygga bröst
Vågar jag be dig att stanna, får jag höra din röst?

Börjar det redan bli höst?

panta panta panta meera?

Varför tycker jag det är så pinsamt att panta burkar? Jag har fått för mig att folk tittar på mig där jag står och matar in flaskor och burkar och tyst för sig själv hmm:ar åt min öl/läsk-konsumtion. Jag får liksom lust att vända mig om till alla som går förbi och ropa; "jag vet att det är två svarta sopsäckar,men jag har faktiskt samlat på mig detta under jättelång tid och jag drack inte allt det här bara ihelg!!".
Samtidigt hade det nästan varit ännu mer pinsamt att komma dit med bara 4-5 burkar,som att jag desperat springer till affären så fort jag druckit upp sista klunken?

Nej inför anoyma pantningsbås i stil med de man har i vallokalen så lovar jag att svenska folket kommer panta mera. Dagens I-landsproblem mina vänner.


bara för dig,kära syster;

image107

;)

kom igen va!?

Att nytänkande  inte är ett känt begrepp bland majoriteten av Sveriges modebloggerskor är väl känt vid det här laget men hur jag än verkligen försöker så förstår jag ändå inte hypen de delar för Nicole Richie. Vad är det ni tycker är så snyggt och beundransvärt med Nicole?
Kan någon tala om för mig vad som finns att hylla på bilder som dessa?

image104        


ett bitskt fruntimmer.

Jag tror beskrivningen "bitskt fruntimmer" hade passat in på mig idag! Dessutom måste jag ringa såna där samtal som jag alltid bävar inför och gärna skjuter upp in i det längsta. dessutom måste jag snart börja använda S kalsonger om jag inte tvättar kläder omedelbart. Samt städa. Jag erkänner dock (men bara här) att jag överdriver något när jag går omkring här hemma och gastar om att lägeheten ser ut som en "knarkarkvart". men vi har ju iallafall tur med vädret i sommar. bah!

När jag var ung tryckte man bara på on-knappen.

Jag råkade vara "övernormal" på illusterad vetenskaps iq-test,men likt förbaskat måste jag ringa min kille för att få på TV:n efter att alla digitalboxar,playstationboxar och andra boxar jag inte ens vet vad de används till har kopplats samman. Jag blir smått galen. I´m telling you.

men de var ju snygga på Kate Moss?

Med skräckblandad förtjusing, efter att ha sonderat diverse "modebloggar", får jag klart för mig att dessa lacktights är plagget man ska äga i höst! Det säger alla.
Det jag säger är att dessa tights är ett lysande exempel på något som kommer missbrukas i höst och ett plagg som kommer bäras av alla tjejer som tillräckligt gärna vill vara med i svängen utan en tanke på att de måste vara väldigt få som kommer kunna bära upp dem! För säga vad man vill,men jag tror baske mig det krävs en viss benlängd och iallafall ett par hyfsat välsvarvade spiror för att möjligtvis kunna komma undan med dessa! Och jag är inte säker ens då!

Säga vad man vill om trender och mode,men allt som ser snyggt ut på fröken Moss och Beckham är inte alltid lika snyggt på oss vanliga dödliga. Hur trendigt det än må vara. Sunt förnuft mina vänner,och en ärlig spegel/mamma.
It´s my only advice..

image103

(plus! vad hände med det där med att ha luftiga material närmast kroppen? hej svampinfektion!)

Om att jobba mycket och sällan vara ledig.

"-Ida,ska vi dricka vin om tre(!) veckor,jag är ledig då tror jag"

gråtmild.

Jag vet inte vad det är,men jag kan inte se ett avsnitt av  dokumentärserien "barnsjukhuset" utan att sätta igång med ett förbaskat snyftande. Det är något med sjuka barn,ledsna föräldrar och pyttebebisar som bara väger 575 gram som får mig att bli alldelens mjuk och blödig och gråtmild.image102

sommarens baksida.

image100

Min syster var vänlig nog att fotografera och publicera det djur som min mor hittade i sin säng under deras semester i Frankrike. Jag ryser bara jag ser på det. Hade det varit jag som hittat detta i min säng hade jag packat ihop mina grejer,personligen på mina egna ben sprungit till närmsta flygplats,tagit första bästa flyg hem till svealand och inte slutat skrika hysteriskt föränn jag stod på arlanda.

Igår när jag körde till jobbet i min icket ac-utrustade bil (means öppet fönster under stekheta dagar) så flög det inte något äckligt stort flygfä i bilen. Jag hade lust att tvärnita alternativt kasta mig ut i farten men eftersom jag låg i en hastighet strax över 90 km/h med både bilar framför och bakom mig så hade jag inte mycket till val än att sitta kvar i bilen och skrika lite kontrollerat av skräck. Jag var något svettig när jag parkerade utanför mitt jobb.
HUVVALIGEN,HOJJA och FY FARAO säger jag bara!

Evelina,2,hjälper mig med den rena tvätten.

      

Observera även trosorna som hon har hängt runt halsen.

Varför vi aldrig kommer bli bra filmrecensenter.

image93

Evelina 2 år höll sig vaken längst.

svensk sommar.

Jag sitter och ser på Per Gessle som uppträder på allsång på skansen och har skruvat upp volymen så grannarna säkert kan sjunga med i texten. Inte för att jag egentligen tycker den där "händig man" är speciellt bra men Per Gessle med sin gitarr på en scen är så mycket sommar det kan bli. Jag tänker tillbaka på en konsert förra året,inte Gessle men Winnerbäck,då vissa ord utbyttes för första gången,hur härligt det var och sommarnatten var sällsynt vacker. sommaren 2006 var en av de bättre i mitt 23-åriga liv,och jag tänker inte sänka ribban i framtiden! :)
undrar när jag ska få tid att åka på allsång på skansken btw?

ironi.

usch vad det blir pinsamt när inte folk förstår ironi. Jag blir alldelens generad å deras vägnar.

kissa klockan 5.

Det är jättekul att vara hundvakt åt vår lilla champion som är expert på tricket "spela döv" med ma & pa semestrar i Frankrike. Speciellt när hon började gnälla och skulle ut och kissa kl 5 imorse. Jag röt "nej Siri,det blir inget kisseri föränn kl 6!" och så fick det förbli! Nån måtta får det vara! Nu ska vi äta palt.