Jag undrar...

..om de som lägger ut annonser på blocket där de vill hyra lägenheter I Umeå (ofta 2-rummare eller större) men kräver en maxhyra på 2500 kronor får många svar?

Jag och mina vänner mattesnillena.

Jag: -Visste du att det trots allt bara är 0,3% risk att man får HIV om man ligger med en HIV-smittad?
Vän 1: -Om man ligger med 3000 personer får man det alltså garanterat?
Vän 2: -Vad bra! då kan jag alltså ligga med 2999 stycken utan att få det!

ont i håret?

Min bror ligger i soffa och jämrar sig,han har som vi säger "ont i håret" efter gårdagens midsommarfirande. Jag älskar att ha varit nykter när andra inte varit det. Jag bidrar med att sjunga sånger mycket högt och förnumsigt säga "ja så går det!" när han och hans sällskap klagar över kroppsliga krämpor och saker de gjort som bidragit till att herr. Ågren kommit på besök såhär på eftermiddagen.

Skadeglädjen är den sanna glädjen ;)

Mitt i sommaren.

Glad midsommar mina små pelagonier!
 Själv ska jag fira midsommarnatten på mitt arbete medan ni andra åbäkar er med midsommarstänger,sillar och nubben. Men först,midsommarmiddag med damerna. Som varje år :)

perfect,just the way you are..

Ibland när någon säger något snällt till mig håller jag på att börja gråta. Som när en person ihelg helt plötsligt sa;
"Jag måste säga att jag är imponerad av dig,jag tycker du är jätteduktig på det du gör", då höll jag på att börja grina mitt i vinruset. Jag vet inte om det är för att jag blir rörd eller onormalt glad. Jag kanske bara är onormal? Kanske behövde jag bara höra det.Kanske behöver vi alla få höra att vi är duktiga och bra ibland,för det vet ju alla att man inte alltid känner sig så.

a fish called wanda.

Igår natt,strax innan halv 3 någongång stormade min bättre hälft och min kära broder in i vårt kök och plötsligt pågick dessa aktiviteter i ett nyss så lugnt och välstädat kök.

   

På sista bilden röker aborren en cigarill...ifall någon undrade liksom.
Nu vila innan jobb.

Allt du behöver veta om..Moisturizing.

Min syster är en moisturizingmissbrukare. Hon har krämer för allt! det är ögonkrämer,handkrämer,dagkrämer och nattkrämer. Ibland radar hon upp alla sina produkter och ropar in mig och mamma på sitt rum där hon sedan ingående berättar om olika ingredienser,verkningar och prisklasser. Vi brukar även få lukta och provsmörja lite. Egentlligen är det inte det att hon behöver massa smörjor,jag tror mer det är de fina burkarna hon gillar.
I allafall.

Sist min kära syster var och hälsade på mig nere i Umeå så gav jag det lilla livet närapå en hjärtattack och jag tror fortfarande hon lider av men och lindriga chockskador efter den traumatiska händelsen jag utsatte henne för.
Senariot var följande;
Jag hade vänligt nog lånat ut min dusch åt snorvalpen och när hon kommer ut färdigduschad så frågar hon om hon kan låna en ansiktskräm av mig eftersom hon var torr i facet efter duscherandet.
 -Visst säger jag och viftar mot badrumsskåpet där diverse groomingprodukter samsas.

Några sekunder kommer E ut,lätt blek i ansiktet, med min exklusiva bodylotion från H&M (dyr är den oxå,24,50 svenska riksdaler) i högsta hugg.
-Säg inte att du använder den här som ansiktskräm?!, säger hon skärrat.
-Jo,säger jag. jag smörjer allt med den där..

Nu i efterhand förstår jag att detta var något otänkbart för en moisturizingjunkie som min kära syster blivit.
Dagen efter stormade hon Åhlens och sedan satt hon lyriskt hela bussresan hem och berättade om sin nya ansiktskräm med gurkextrakt ellervaddetnuvar. Jag var även tvungen att provsmörja lite,där på bussen,bland allt folk. Såhär i efterhand har även historier om hon,likt en alkoholist smygsuper i skåpen, ibland låser in sig på toaletten och pysslar med sin krämer. Dessa uppgifter kommer från en säker källa som är missbrukarens blivande sambo. Han är förevigt dömd till att ha sin deoderant ovanpå badrumsskåpet eftersom deras gemensamma skåp kommer vara fyllt med...ja just det,krämer.


image88
Ja,hon lär ju inte bli rynkig iallafall. Det lilla livet.


Och därmed basta!

Nu får Umeå energi sluta trakassera samt förfölja mig! tror de jag är gjord av pengar eller?

För det är ingen vanlig dag! Idag fyller en av de bästa och äldsta vännerna år!
Grattis baby, we love you!!

..och så tar vi in midsommarstången i december.

image86

Igår,den 14:e juni,sådär lagom i studenttider,drog min kära syster igång ett pepparkaksbak.

read my mind darling.

image85

moneymaker.

Förra veckan trillade de efterlängtade skattepengarna in. För en fattig student är det lätt att gå lite bananas när ett fyrsiffrigt belopp trillar in på kontot sådär extra bara. Jag tjöt lite av lycka,kände mig stenrik och tänkte;

*beställa en resa till maldiverna. Jag tänkte även bjuda med min make.
*köpa en bil. jag hade kunna sänka mig till en bättre begagnad. i värsta fall.
*åka på shoppingresa till London. Jag tänkte även bjuda med min bästa vän.
*Riva ut inredningen i min lägenhet och köpa allt sprojlans nytt.
*installera en jacuzzi i mitt badrum
*betala av mitt studielån
*köpa mig en helkroppsmassage
*äta på resturang hela sommaren.
*skänka till välgörenhet.
*köpa en vägg-TV till sovrummet (så inte feng shui,men ack så skönt)
*Bygga ut samma badrum för att få plats med jacuzzin.
*klippa mitt hår i en faboulus frisyr.
*förlänga mina ögonfransar
*göra ett par silikonbröst (okej nu spårade jag men ni förstår min poäng..)


..sen inser man att pengarna tog slut innan man ens hann se dem. och nästa löning trillar in 27:e juli. Jag älskar att vara student!

word!

"Ibland när jag blir onykter kan man tro att jag bott i en grottan i flera år utan att någonsin träffat en enda människa"

sunshine in a bag.

Åh vilket underbart väder vi har fått! Såna här dagar inser jag att jag kommer ha väldigt svårt att bo i lägenhet när "jag blir stor" och jag är väldigt glad att jag är hemma hos mor o far den här veckan och inte i min tvåa i Umeå.
Jag har suttit på gården i solen ,med solbrillorna på och läst lite kurslitteratur men men myst. Sett pappa vända potatislandet och katten springa fram och tillbaka över gräsmattorna. Sirihund har mest legat utslagen i skuggan. Nu på kvällen har vi ätit födelsedagsmiddag utomhus för första gången i sommar,jag,mor & far,alla syskon + pojkvänner. Det är underbart,efter 6 månader i mörker. Jag känner hur kroppen riktigt suger åt sig av solljuset.
(plus att jag nu bär en snygg bonnbränna men det får dove summerglow jämna till ;)