vill man vara fin..
Nu har jag klickat hem dessa små vänner fast jag vet att jag inte kommer kunna ha dem! Det är en sån där konstig grej vi tjejer gör ibland. Är det någon som har erfarenhet av hålfotsinlägg där ute? Jag är jätte hålfot:ig men vägrar bära flats när jag ska ut och svänga på svansen.

Och detta var dagens meddelande till nationen.

Disciplin?

Det har aldrig varit viktigare och mer brådskande att byta köksgardiner och brun utan sol:a sig som när man har en tenta att plugga till!
Återkommer!
image10

Din svärmor och dina underkläder.

Min syster som besökte mig förra helgen var mycket förgrymmad på sin pojkvän. anledning? han hade slängt hennes underkläder i tvätten.(!)
Till saken hör givetvis att pojkvännen bor hemma hos sina föräldrar, och när systeryster säkert varit slarvig och bara lämnat sina kläder i en hög på hans golv, hade han varit så snäll och slängt hennes smutstvätt i familjens gemensamma tvättkorg.
Detta har alltså medfört att systers svärmor har tvättat hennes trosor och detta ansåg det lilla livet vara mycket obekvämt!

-jamen de var ju genomskinliga!! hade du velat att din svärmor tvättade dina trosor kanske? ,orerade hon här hemma.

Jag skrattade mest åt henne och tyckte hon överdrev. detsamma hade henne vänlige pojkvän tyckt och meddelat,kanske i lugnande syfte att;

-föressten var det inte mamma som tvättade dem. det var pappa...!

Jamen dåså syrran! ;) image11

tentatider.

image7
Helt klart klockrent! :)

smaken är som...baken.

       

Jag tror jag hade blivit sjukt bootylicius i dessa jeans! Mohahaha.

känn er som hemma,tandborste står vid tvättfatet!

Alltså. En kille man träffat på krogen,som man känner från sin barndom sådär flyktigt att man egentligen bara vet namnet på honom,anser sig i berusat tillstånd på ett dansställe vara värsta bundisen med dig och börjar hänga efter dig och ditt glada sällskap och likt en igel vägrar släppa taget om er,fast klockan t.o.m. blir kvart över 2 och ni står utanför krogen och funderar var nattmaten skall intagas.

Denna kille tar för givet att eftersom ni haft så kul tillsammans hela kvällen,så är det ju självklart att han även ska med på nattkäk/efterfest hos en av er. Alla i sällskapet funderar nu för sig själv vem denna kille egentligen är, vem känner han och viktigast av allt,var är hans kompisar som han gick ut med från början?

men man är ju inte den som är den,så ert lilla sällskap hamnar i en mysig etta där det nattfikas och hålls härlig övertrött humor. Klockan hinner bli tidig morgon och när killen som just varit på toaletten kommer ut i köket frågar värdinnan om han också vill ha lite kaffe som hon just ska koka.

-nej tack, säger han. Jag har just borstat tänderna.

(!!)


Borstat tänderna? men alltså....med vadå?
Bär killar liksom endel tjejer med sig en tandborste,in case of emergency, i handväskan?

Men vänta nu! Killar har ju inga handväskor?

Hjälp mig nu med detta,ni killar pojkar män som florerar på min blogg.
För det kan väl ändå inte vara så att han liksom.....lånade någon annans (läs: lägenhetsinnehavarens) tandborste? bara sådär?
 neej..
 eller?

/ I - lost in confusion

let´s do the crazy frog!

Det här är världens roligaste klipp. Jag kissar fortfarande på mig av skratt!
Emil,vill du uppträda som dessa med mig i sommar på Gällivare torgfestival? Det enda villkoret jag har är att jag får vara han i röd tröja. jag menar,det är ju ändå inte så långt ifrån hur jag beter mig i vanliga fall under festkvällar!;)


can you take a picture of me?

Jag såg en dokumentär om paparazzifotografer och deras hetsjakt på de exklusiva bilderna och bara av att titta på eländet snörpte mitt bröst ihop sig av ångest över vad en del kändisar måste leva med. Hur fasen pallar man? Hur kan kidsen I USA och England vilja bli kändisar? Hur kan paparazzifotografer och deras metoder vara tillåtna,i länder där allt annat är förbjudet och man kan bli stämd för de mest underliga småsaker? Vad hade hänt om man förföljde och trakasserade en "vanlig" människa på det där viset?

image4

Till vardags är väl inte Sienna Miller och gänget de första man har på sin pitty-list,men det här var rena trakasserier. Det är en sick branch när man kan se värdighet i att ha ett arbete som går ut på att hänga i ett träd i 6 timmar för att få en suddig bild av Jude Law och man inte slutar fotografera fast någon bryter ihop och börjar storgråta av förföljelsen. nej för fanken,de bilderna blir ju finafina med en rubrik som "Sienna förkrossad över Jude´s svek" i typsnitt jättestort. Osmakligt!


anyway,nu ska jag cykla bort till K och sen ska vi hämta systeryster på tåget vid halv 22. Vi har seriös klänningshopping att uträtta imorgon! Min förkylning fortsätter men nu har jag iaf duschat och fått på lite smink i fejjan,vilket resulterar i att jag fortfarande ser ut som bilden i föregående inlägg...fast med läppstift!;)


när en tjej är riktigt förkyld.

image3

Såhär känner jag mig ganska exakt när jag vaknar på mornarna efter en natts sömn med igentäppt näsa och vidöppen mun. Ni killar snackar om att göra lumpen,ni skulle bara veta hur det känns när en tjej är riktigt förkyld!

Dagens outfit?

Det är ju onekligen populärt att varje dag fotografera vad man har på sig för att sedan publicera detta i sin blogg under rubriken dagens outfit.
Jag vet inte varför såna bloggar per automatik blir populära och eftersom jag nu tänker damma av min slumrande blogg så kanske jag måste börja med något liknande? Personligen tycker jag det hela är aaningens fånigt, men heey det är ett fritt land för skroven! :)

Själv är jag så het så det bränns idag. Efter det fruktade seminariumet sov jag som ett barn i cirkus 2 timmar när jag kom hem. Seminariumet som jag suttit och lusläst smittskyddslagen till och alla förväntade sig skulle bli ett svettigt korsförhör, men som slutade med att läraren satt och plirade till gruppen  bakom sina glasögon och sa "nu tar vi inte det här så allvarligt,vi kan väl bara diskutera och låta ordet vara fritt?"

Iallafall,tillbaka till min hethet. Jag är snorig och förkyld vilket gör att jag ligger och flåsar med öppen mun hela nätterna vilket resulterar i snustorra läppar med torra skinnflagor. När jag kom hem efter skolan sved min stackars mun så jag höll på att krevera och lyckan var gjord när jag insåg att min idomintub låg kvar hemma hos mor och far och jag hade absolut ingenting att linda mina stackars läppar med.

så därför mina vänner;
Dagens outfit består av:
*Adidasbyxor med hål i
*Röd huvtröja
*leggins under träningsbyxorna
*vita sockar uppdragna ovan på byxorna
*fårskinnstofflor
*omatchande underkläder
*röd näsa av allt snor och snytande


samt....

*rosa läppglans kletat över hela munnen,ända upp mot näsan!!JAG SA JU ATT DET SVED! Nöden har som bekant ingen lag.

Gammal är äldst.

Man vet liksom att man börjar bli gammal när man ser ett repotage på packat & klart från roskildefestivalen och tänker "Tack snälla för att jag slipper uppleva något sådant!" istället för "wohoo när släpps biljetterna?".

vad blir nästa steg för en gammal skata som mig? Två veckors all inclusive- hotell på Kanarieöarna där man aldrig lämnar hotellområdet utan äter från deras middagsbuffé varje kväll?
Det känns lagom pensionär liksom. Så bekväämt och praktiskt! ;)