sleep tight!

Något jag mycket sällan brukar ha problem med är att sova! När jag jobbar förmiddag så går jag oftast och sover 1-1,5 timme efter jobbet för att sedan somna i rimlig tid till kvällen. Idag sov jag i ca 5 timmar på tåget från Umeå. Det är en jäkligt bra taktik för då går resan fort och man slipper sitta och ofrivilligt tjuvlyssna på sina medresenärer. Jag minns när jag och brudarna åkte hem från thailand. Vi hade en nätt non-stop flygning på 10 timmar framför oss efter en mellanlandning och pustade lite över detta. Sen somnade jag. och vaknade 8 timmar senare,pigg som en nyponros och redo för frukost. Bredvid mig satt stackars M,grön i ansiktet och inte alls lika pigg. Hon hade kunnat sova ca 40 minuter under flygningen.

nej sova är bra. Det är hemskt att ligga och vrida sig i sängen,se klockan slå 02.57 och veta att man ska upp om någon timme bara. Nu faller snön för övrigt här i lappmarkerna och det är 8 veckor kvar till jul. Där ser man.

Och E ditt pekoral!

Supernabo,vad menar du med att stänga mig ute från din blogg?? Messa lösenordet annars får du med mig att göra!

teknikens under.

Min lärare och basgrupp sitter och väntar på min examinationsuppgift som borde varit inmejlad redan imorse. Min dator gör något med skiten så de inte kan öppna den. Jag skickar det som ett worddokument men någonstans på vägen händer något och det blir bara en massa oläsliga tecken av allting. Jag har redan grinat en gång. Jag har nämligen sovit alldelens för lite inatt. Nu ska jag göra ett nytt försök. om det inte går tänker jag skrika samt grina igen. fortsättning följer.


orutin.(jag borde veta bättre)

Hur tänkte jag när jag trodde att denna situation skulle bli hållbar i längden? Orutinerat Ida,orutinerat.

om riktiga män.

Jag läser om de s.k. stureplansprofilerna som överasskande nog dömts till fängelsestraff för våldtäkten på den 19-åriga kvinnan. Det var lite oväntat vill jag påstå men där ser man.

Jag blev väl inte direkt överasskad när tingsrätten från början friade männen.
Jag menar,oddsen låg väl inte på tjejens sida. Hon var deras "hora",hon kallade sig själv så, hon var full som en vårbäck, hon hade haft sex flertalet gånger tidigare med männen,bl.a. på krogtoaletten,det förekom ofta våld och förnedring i sexet. Jag kan så ärligt erkänna att jag själv höjde lite på ögonbrynen när jag läste det.

 Jag kan tycka det är synd att man som tjej tycker det är okej att vara två killars hora och att det är okej,även om jag är väl medveten om att vi alla har olika böjelser och tänder på olika saker,att två killar spottar och slår en medan de sätter på en. Det kanske är jäkligt omodernt det här tänket om att sex,även om man gillar det lite kinkystyle, ändå någonstans ska ha med ömhet,glädje och lust att göra?
kanske. kanske inte.

Den här tjejen fick iallafall en fjärrkontroll uppkörd i underlivet och blödde från alla kroppsöppningar efter den här natten. Killarna menade att hon stönade högt medan kvinnan berättar att hon skrek och grät. vad var det då stureplansprofilerna missuppfattade? Borde man inte någonstans i sin alkoholdränkta hjärna ändå hajja till?
Jag tycker bara det är förjäkla sorgligt,smutsigt och kallt.

Och helt plötsligt sköljer en våg av ömhet över mig. över alla de fantastiska,snälla och fina killar och män som faktiskt finns. Runt om i landet och i min direkta närhet. Som går en lång omväg bara för att se till att man kommer tryggt hem från krogen,som sätter en i en taxi fast man propsar på att gå,som bryr sig om sina fruar och flickvänner,som aldrig skulle göra oss illa,som lägger en filt över mig när man somnar i soffan och pysslar med en när man är sjuk. Som varje morgon gjort iordning frukost med russin placerade till ett hjärta i tallriken när han stigit upp en timme tidigare och farit till jobbet.

Riktiga män kör inte upp fjärrkontroller i kvinnors underliv. Det känns plötsligt så fjuttigt att gnälla över smulor i köket och oupppackade träningskläder i hallen. Vi älskar er,vanliga snälla fina killar och män!

fy katten.

Om man vaknar upp med en sabbad grannsämja,en bula i skallen och en kille som också har en bula i skallen så ger det lite vibbar om att man helst vill radera gårdagens natt. Jag ser verkligen framemot att sätta mig på connex tåg i sex timmar nu! Rätt åt mig!

Sluta skrik,det är lediglördag idag.

Var hittar de alla hysteriska människor som är deltagare i ID på femman? Man vill ju bara rusa in i direktsändningen och ge dem en injektion med lugnande medel direkt i sätesmuskeln.

Och återigen konstateras det att det bästa med att jobba på veckorna är att det är så förbajjans skönt att vara ledig sen! Finns det något bättre än lördagarna då man bara kakar runt och gör vad man känner för och det är helt legitimt att ligga i soffan och käka karra hela eftermiddagen?

bli min svägerska?

Idag när jag var förbi min kära bror och hälsade på så upptäckte jag att födelsedagsblommorna som jag och mamma kom dit med i mitten av augusti fortfarande stod var i sin vas på bordet. De hade sett sina bättre dagar. om jag säger så. När jag sedan gått runt och på ett irriterande mammavis rätat till alla hans panelgardiner så öppnade jag skafferiet och hittade en öppnad vintetra. från förra året.

Min Bror behöver en tjej. Han är söt, det snällaste som finns,musikalisk som få och lika rolig som sin syster!
Dessutom får ni mig som svägerska.
Svar till "Du & Jag hösten 2007"

jag säger stopp!

Jag skulle just skriva ut en artikel till min examinationsuppgift som ska vara färdig ganska mycket snart. Det var visst en jättetjock artikel upptäckte jag. Efter att jag börjat skriva ut den - naturligtvis!
Nu typ 50 sidor senare är bläcket slut,och det är inte ens min skrivare jag använder. Nu är det jag som går in och kollar upp om mina potentiella vidareutbildningar kräver en skriven C-uppsats,om så inte är fallet så besparar jag mig det traumat till våren och läser akutsjukvård istället!
 och hör sen!

UACK!

Jag trodde inte detta var sant när jag hörde det först. Det är okej att ha sina äckliga kombinationer på mackorna sålänge man håller dem hemma i sitt eget kök men det här är ju GROSE!

Jag har ju hela helgen på mig.

Men fel att bara sätta sig ner och skriva ihop det där arbetet så man har det gjort och slipper ha det som ett tungt hängande regnmoln över sig. Jag och min kära vän Emil körde alltid på sistaminutenpanik-plugg under vår tid på gymnasiet. Det blev alltid kanoners,klockers och gött mos! Jag kör på samma briljanta taktik med mina universitetsstudier. Man ska inte svika ett vinnande koncept som det heter.

att göra fel,men aldrig vara fel.

Mantra inför imorgon;

Jag kan göra allt jag vill.
Jag vet att jag kan.
Jag är bra.
Jag tror på mig själv.
Jag kan misslyckas men aldrig vara misslyckad.
Om jag gör mitt bästa kan jag sedan inte göra mer.
Jag kan göra fel men jag är aldrig någonsin fel.


S har helt rätt. Jag hade lika gärna kunnat sitta i Mia Törnbloms stol och göra hennes jobb riktigt bra! ;)