<3!

Igår hade jag och S besök av en 12 dagar gammal kille. Vi och resten av hans familj såg Let´s dance finalen med halva ögon men lille Vincent var mest intresserad av att ligga och sova. Här ligger han och snusar så gott och missar de spännande slutdanserna på min karls svettiga underställ. (Vi har ju som sagt en förmåga att klä upp oss när vi får besök i den här familjen!)

Inte så intresserad av Let´s dance.


klick klick.

Jamen här sitter jag och nätshoppar! Jag tittar på Herve Leger-kopiorna som dyker upp på diverse nätsidor och som de stora bloggerskorna hyllar. Jag fattar ingenting - jag hade känt mig som en tant från tv-serien Dynastin i en sån där!?

 

Ack ja ack ja. Jag klickade istället hem en liten rockig väst och ett par shorts i diskret knallröd färg, det blir väl raffigt på en gammal skata som mig?;)Det är över nu (men jag kommer ihåg alla dagar med er..)

Det har inte ens gått 3 månader sen klass ssk 1/06 tog examen men det känns som det förflutit oceaner av tid sedan dess? Det här är tre bilder från mina tre år i Umeå som jag bara älskar. De beskriver så bra den roliga tiden som nu är över och får mig att skratta här hemma. Hörni,jag saknar er!

Det bästa kortet jag har på mig och Sofia,det beskriver vår vänskap perfekt!

Som vi skrattade åt det här kortet eftersom vår klasskompis Danne sitter och dricker sin drink ur en kastull i brist på glas (?). Sen upptäcker vi att Karra sitter och dricker ur ett decilitermått på samma bild!
och till sist..shake it like a polaroidpicture!

(Och ja Sofia,jag har varit på din facebook och norpat bilder!;)

Big fashion no no.


Nej vet ni,inte ens den här lilla snäckan kommer undan med de där byxorna som visas på TV-reklamen just nu.

Diagnos duktig.

Jag tränar mig på att inte behöva vara så jäkla duktig jämt. Jag hade ett samtal angående en patient som jag hade behövt ringa idag på jobbet men eftersom jag redan slutat för en kvart sedan så bestämde jag mig för att vänta med det samtalet till imorgon. En helt naturlig prioritering i de flesta yrken men jag har,i mitt jobb, jättesvårt för sådant och självklart sitter jag här hemma nu och funderar på det där samtalet. (Fel att ge sig?,tänker jag till mig själv!)

Jag orkar inte tänka just nu,undrar vad min baby säger om att hämta två skrovmål till middag? Han brukar inte vara så svårövertalad när jag ber snällt! Jag återkommer!

besöksförbud.

men typiskt! Inte har jag fått nosa på nykläckt bebispojke den här veckan inte! Vi har intagningsstopp på jobbet p.g.a. vinterkräksjuka och det är verkligen inte brukligt att fara och hälsa på minimänniskor efter att ha vistas i smittohärdar av den slagen hela dagarna. S retar mig och säger att han ska åka och titta på nybebben utan mig men det har jag minsann förbjudit honom. Men på måndag lilla V, då ska moster Ida gulligulla dig halvt fördärvad! var så säker! :)

Idag är ingen vanlig dag.

Åh vilken härlig ledig måndag det har varit! Efter att jag och goshi tagit en härlig långpromenad i matchande träningskläder (jo nästan!) så fick vi den glada nyheten att Jennifers lillebror äntligen kommit till världen! Välkommen lille prinsen,vi kan knappt bärga oss tills vi får se och lukta på dig! Grattis L och R,vad ni kan!! :)

Det här tror jag att jag firar med att laga köttgryta och göra vårfint i vardagsrummet. Idag är ingen vanlig dag <3.

men hurdådå?

Men vadå,hur gick det här till?? När jag brassade hem från jobbet 21.45 höll ju Måns,den lilla blåbärspajen på att vinna melodifestivalen men när jag kommer hem en kvart senare så möts jag av en operasångerska som tagit hem hela paketet? Hallå i holken? (men jag är absolut inte upprörd,för det är tantvarning att bli upprörd över melodifestivalen. Bara så ni vet!)

idag.

Igår kväll innan jag skulle somna så blickade en stor gul fullmåne in på mig genom sovrumsfönstret och som ett brev på posten så har jag hela natten sovit oroligt,drömt konstigt,snurrat,vridit och vänt på mig. Jag slår vad om att min far inte heller haft en god natts sömn. Det är de där vampyrgenerna man går och bär på!
Men vilket väder det var i morse! Lille Elmo sover hos mig och S den här veckan och imorse när vi var ute på en liten kissrunda så strålade solen från knallblå himmel. Jag och S har riktiga tråk-jobbveckor den här veckan. Jag har jobbat förmiddag hela veckan medan S gått eftermiddag. Detta innebär att när han kommer hem vid midnatt så har jag och Elmo redan gått och lagt oss och när jag kliver upp vid 05.30-snåret så sover i sin tur S. I helg går jag eftermidag både lördag och söndag - då går S förmiddag! Idag hann vi dock med lite gemensamma aktiviteter i form av lunch på stan, bilbesiktning och titta på ett hus man gärna hade köpt.

Och besiktningen! Min skrålla fick godkänt! Jag blev så glad (det är lätt att glädja mig) så jag rev av en egenkomponerad glädjesång till besiktningsmännen och min lilla bils ära på vägen därifrån. S bara himlade med ögonen,han är liksom van vid mig vid detta laget!

Nu ska jag gå och sova. Kram på er!

Vacker.

Jag vet att min kära vän Kisse inte tycker jag är riktigt klok nu och skakar bedrövat på huvudet när hon läser det här men jag tycker faktiskt att den här konstiga låten är riktigt vacker. Lidelsefull och lite hjärta och smärta - precis som det ska vara! :) Vacker,helt enkelt!


Botten är nådd. Jo faktiskt!

Jag vet att jag inte borde, men efter att ha kollat ett avsnitt på kanal 5´s webb-TV medan jag tog mig en efterjobbet-vila på soffan i eftermiddags, så kan jag helt enkelt inte låta bli. Jag måste få kommentera Linda Rosings dejtingsåpa "den rätta för Rosing". Jag bara måste,det är helt enkelt för horribelt för att lämna okommenterat,är det okej? okej?

För vad är liksom detta? Vi borde inte vara generationen som förfasas över kass TV men det här tror jag faktiskt plockar hem priset. Det finns ju inte en enda normal kille i den där gruppen? Det är ju 5 regelrätta miffon som Lindas "rådgivare" valt ut åt henne!? En brasilansk f.d. chippendale och en 19-åring som smyger på Linda bakifrån och väser komplimanger i hennes öra är två exempel. Hade mina kompisar suttit i en panel och valt ut dessa killar åt mig så hade jag vetat att de hade riktigt  ont uppsåt. Är det ett skämt liksom eller tyckte Linda och hennes vänner att dessa killar var potentiella män för henne och det bästa av de som sökte? Kan ni inte bara gå in på femmans webb-tv och se programet och förklara det för mig-för jag fattar ingenting?

Med sig på de "romantiska resorna till de mest romantiska platserna i Europa" har Linda med sig sin livscoach. De pratar om att Linda måste bryta mönster från sitt gamla liv. I slutet av programmet står utröstningen mellan två killar, den ena en av de mest normala i gänget (vill iofs inte säga mkt i detta gäng..) och en bad boy som säger att Linda "duger för en helg" på frågan vad Linda betyder för han,som är bakis för att kliva upp till en dejt och föreslår att de ska köpa en porrfilm åt Rosing i present. Vem tror ni åker? Jo den förstnämnda såklart,för han var ju så stel när de skulle gå på gayklubb och en sån kille kan man ju inte ha i sitt liv....

Kan inte bara den där livscoachen sätta ner foten nu och ringa Fadde Darwich? Allt är liksom förlåtet!


Till dig,just nu,älskade vän.

"Jag skulle gärna hjälpa dig upp
och kunna lysa upp den väg du springer.
Om jag kunde vagga dig varm och lugn?
Jag hör nog samma röst och bor i samma land
med samma klockor som ringer.
Du går aldrig ensam genom dunkla rum.."
(Lars Winnerbäck, Dunkla rum)

Du går aldrig ensam genom dunkla rum! Vi tänker på dig!

som ett fint vin,bättre med åren.

Jodå,här sitter man dagen efter sin födelsedag och känner sig ung i sinnet! Jag inledde de första 9 timmarna av min bemärkelsedag med en kaotisk dag på jobbet. Det blev inte så många steg gjorda heller efter som jag mest satt i telefon kändes det som och agerade någon slags sambandscentral. Sekreterarjobb - det borde stå med som arbetsuppgift på mitt anställningsavtal!
Efter jobbet hoppade jag i bilen för att hämta min lilla tårta och sen begav jag mig hemåt för att hämta upp S för vidare färd mot mor och far. I kullen bjöds det på mat,presenter,hipphipphurra och chokladmoussetårta. När kaffet var uppdrucket åkte vi hemåt igen och framåt kvällskvisten trillade alla damer plus några herrar in för ännu mer tårta och kaffe. Tack mina fina vänner för er närvaro och fina blommor och paket. Ni är helt klart guld värda.
Vid midnatt somnade jag ovaggad ungefär i samma sekund som huvudet nuddade kudden.

Ikväll firar vi min vapendragare kissekotten. Det är hårda kalasdagar i dessa tider.

Det bästa med att fylla år i mars är att man alltid får tulpaner!


Vissa av mina vänner verkar dock varit lite väl hårda med tårtätandet.

Stegmani.

Den stora stegtävlingen har dragit igång på jobbet den här veckan. Utrustade med våra nya stegräknare så ska vi bli det bästa landstingslaget i Sverige hade vi tänkt och det har utvecklats en smärre mani i arbetslaget! Steg - det är det första vi pratar om vi morgonrapporten och det här med hissåkande är ett minneblott när man efter arbetsdagens slut ska bege sig till omklädningsrummen 8 våningar ner. Helt plötsligt slåss vi nästan om att utföra arbetsuppgifter som bringar många steg på våra svarta små räknare. -JAG GÖR DET!, ropade tre av mina kollegor i munnen på varandra när det var en waranlista som skulle hämta från arkivet 4 våningar ner och när pappret i faxen tog slut flög jag upp ur kontorsstolen för att få gå och hämta en ny bunt från förrådet längst bort i korridoren. Bilen ställer jag längts bort på parkeringen och jag säger er,detta kan nog lätt utvecklas till något icke hälsosamt för de med anlag för besattheter.

Nej nu ska jag laga fiskgryta och sen blir det nog en promenad - jag har ju för lite steg för sjutton!
7098,7099,8000,8001.....hepp hepp!