helgen som gick.

sådärja,då var det måndag igen. Helgen inleddes med middag med damerna på fredagkväll och som vanligt luftades icke rumsrena ämnen som fick kaffe att spottas ut i diskhon eftersom hysteriska skrattanfall satte stopp för sväljandet och S som konkar runt en bebbe i magen var gång på gång tvungen att ställa sig vid fönstret och vädra sig eftersom hon fick som hon kallar det "svett-attacker" av allt skrattande.
På lördag packade en bunt kvinnfolk in sig i bilen och brassade iväg mot Luleå. Har man fått cash för första gången på 2 månader så är det kul med lite shopping. S gav uttrycket "nöden har ingen lag" en ny innebörd och bilen var full av påsar när vi vände hemåt. Att gå på stan en hel dag för att sedan trycka ner fötterna i högklackat och gå ut o svänga är dock ingen lyckad kombination. Jag haltade hem från krogen i mina snyggt melerade skor. De var kamelbruna (JA,färgen heter så!) från början men är nu alldelens fläckiga av diverse drinkar och annat som folk slänger omkring sig på krogen.
 Söndagens happening var lilla E´s 2-årskalas! Pedagogisk som vi är hade vi valt ut en noga genomtänk gåva åt det lilla fröt. Vem behöver välgjorda träpussel,lärande barnböcker eller spel där man "lär sig samarbete"när man kan få elektroniska bongotrummor av sina favorittanter? Födelsedagsbarnets föräldrar såg av någon konstig anledning mindre lyckliga ut...?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback