dagens antiklimax.

Så fort jag kom innanför dörren hade jag som plan att ringa frisören för att äntligen få bli lite fräsch i barret igen...

...sen hittade jag en elräkning på 2026 kronor på hallgolvet och insåg att jag får nöja mig med att ha håret i hästsvans ett tag till.

Nu har jag inte tid att skriva mer,jag måste gå ut på balkongen och jubla ihjäl mig. klart slut.

Kommentarer
Postat av: E

2026 kr!!! Vad pysslar du med där hemma undrar jag....

Postat av: Ida

haha ja det kan man fråga sig? låter alla hushållsapparater stå på dygnet runt! Nej jag tänkte inte på att man automatiskt får elräkningen halvårsvis om man inte ändrar det själv när jag flyttade in här. Tur att man har en generös bank som inte är knussliga med lån på hunter! ;)

2007-05-02 @ 20:21:20
URL: http://novey.blogg.se
Postat av: hannah

ida...det råkar inte vara så att du är mörkrädd? usch. jag är glad att min elräkning ingår i hyran.

2007-05-02 @ 20:51:02
URL: http://hannahsophia.blogg.se
Postat av: E

Meh! Då är du ju också en sån där "klimatbov" som dom gnäller om på tv varje kväll. Du vet väl om att man ska slå av tvn och allt annat helt. ;)

2007-05-03 @ 16:42:16
URL: http://forss.blogg.se
Postat av: Lisen

Känner mig bara tvungen att lägga mig i eftersom jag råkar jobba på, just det, ett elbolag. Bind upp dig på ett år eller så så får du så väldigt mycket lägre elpriser än om du har sk. tillvidarepris. De flesta elbolag brukar också låta en slippa avtalet ifall man skulle flytta innan bindningstiden är slut. Var bara tvungen att lägga mig i, arbetsskadad som man är. :) Kram och lycka till.

2007-06-23 @ 01:06:42
URL: http://sistabloggaren.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback