Ett inlägg till mina klasskamrater i ssk/106;

MEN HUR SVÅRT SKA DET VARA ATT FÅ FRAM EN ARTIKEL I FULLTEXT???? SÅ MÅNGA POÄNG VETENSKAPLIGA METODER DE TVINGATS OSS IGENOM OCH FORTFARANDE VET JAG INTE HUR JAG SKA GÖRA!! JAG BLIR SÅ AAAARRRGG! PUBMED KAN GÅ OCH KYSSA SIG NÅGONSTANS!!!!!

JAG BLIR GALEN PÅ RIKTIGT SNART!!!!!!!!!!!!!
 *VALFRI SVORDOMSRAMSA*


Kommentarer
Postat av: Sofia

HAHA! Förlåt att jag skrattar brallorna av mig -men jag har ju samma problem! Hur fasiken fick vi ihop en c-uppsats ihop? Jag känner mig som från en annan del av Umeå varje dag numera..hur får man fraaaaam deeeen??? hur gammal ääääääär deeeeen egentligeeeen????Det kör som i hövve, kan du inte pallra dig hit snart? Tomt att dra internskämt alldeles för sig själv liksom.

2008-12-05 @ 20:21:00
Postat av: Ida

Ja det är för mig ett stort mysterium? Jag menar,vi kan ju inte ha googlat fram alla de artiklarna (JA,jag försöker googla fram fulltexter-går dock inge bra!)Jag kommer till Umeå om två veckor,då måste vi träna in stegen till "stad i ljus"! ;)

Postat av: Sofia

Hahaa, JA! Karin (Boye) messade mig och sa att hon nu upptäckt storheten i sången. Helt klart en allsång på sittningen iaf. Men då ses vi, jag längtar kompis! Kram!!

2008-12-06 @ 13:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback